Om Oss

Nära relationer och erfarenhet

Akpol är ett familjeföretag, grundades 1988. Filter i olika former har alltid varit basen för verksamheten. Som vävd siktduk på rulle, konfektionerad till filter eller annan kundspecificerad produkt.

Vår erfarenhet sträcker sig över många olika branscher, som t. ex. vattenrening, metallpulversiktning, gruv- och oljeindustri, ingjutning i plast etc.

Vi står för:

  • Kvalitet – Vi har marknadsledande kvalitetsleverantörer. Certifierade enligt ISO 9000.
  • Garanti – Vårt företag bygger enbart på långsiktiga relationer.
  • Service – Akpol erbjuder alltid våra kunder anpassade leverans och avropstider, allt för att producera smart och effektivt och att kunna leverera ”just in time”.

Välkommen till dialog!

Framgångsrikt partnerskap är baserat på nära dialog och förtroende. Detta är precis vad vi önskar, med våra kunder, leverantörer och anställda. Samtidigt sätter vi stor vikt vid en fortlöpande förändring, utbyte, och erfarenheter angånde önskemål, nya krav och ideer från alla personer som är inblandade.

Det finns många sätt att komma i kontakt med oss. Personlig kontakt har alltid varit det bästa och kommer alltid att vara det mest effektiva. Ni är alltid välkomna att besöka oss och givetvis kommer vi gärna och besöker er.

Det viktigaste är att vi lär känna varandra bättre. Ring oss, skicka ett fax, maila eller kanske skicka ett brev.

Vi ser fram emot att få tala med Er.